4 Temmuz 2012 Çarşamba

İntikam vakti

Bazı insanların içinden genç yaşta bir Nietzsche çıkabiliyor. Olgunluk kelimesi biraz boktan orası açık. Neyi ifade ediyor ki? İşte bu adamlar bu kelimeyi tüm yönüyle anlatabiliyor. Konuşmalarına gerek yok. Yalnız kalan insanlar başı çekiyor. Aslında insanın kendine zaman ayırması lazım. Hiçbir şeyi düşünmeden kendini düşünmeli. Biraz bencillik gibi ama değil. İşte bu adamların kendilerine ayıracak vakitleri var. Diğer insanlar gibi değiller. Etrafındakiler onlara bu şansı vermiş. Yalnız bırakılmışlar. Düşünürüz ya yalnız kalmak istemeyiz hiçbirimiz. Çevremizde hep birilerinin olamasını isteriz. Daha doğrusu istersiniz. Yalnızlık zor zanaat sonuçta. Ona alışmakta zor. Tadını bi kere aldın mı bırakamıyorsun. Bağımlılık had safhada..
Şimdi bazı dangalaklar var. Sanki hayata direk 18-20 yaşından başlamışlar. Öyle konuşuyorlar yani. Hiç çocuk olmamışlar. Ergenliği yaşamamışlar. Sivilcelerini patlatmamışlar ya da birileri onlara patlatmamış. Kompleksli ipneler.
Neyi nasıl yapacağımızın kararını biz vermeyeceksek kim verecek? İlk aklıma bu geldi şu an. Bugün kandil lan. Eski sevgililerinize mesaj falan atın. Belki iyi gelebilir. Size kalmış.
Küfür insana yakışmıyor. Yalan yalan küfür doğanın bi gerçeği. Samimiyet göstergesi. Nasıl alt yazılı filmlerde 'kahretsin' yazınca hiç samimi gelmiyor. İşte öyle. Olabildiğince küfür edin. En çokta kendinize..
Hayatınızda bir insan belirlersiniz. Ona göre hareket etmek istersiniz. Programlanmış bi robot gibi. O insan ne yaparsa yapsın hiç umurunuzda bile olmaz. Robotsunuz çünkü lan! Hani sizin kalbiniz? Sembolik kalp. Bağırsak, ciğer olmaz mı? Gün geliyor paslanıyorsunuz, her yeriniz gıcırdamaya başlıyor. Kol, bacak, kafa derken ne kaldı zaten lan geriye. İşte günün birinde sesinizi çıkartmadığınız için bu duruma düşersiniz, düşmeyedebilirsiniz. Her şey sizin elinizde. Viraj hızlı girip uçuruma uçmaktansa, yavaş gidip o virajı rahatça almak var. İntikam almak güzeldir. Denemedim ama deneyeceğim. Zevkli ve bir o kadarda zorlu bir süreç. Sabır gerektiriyor sonuçta..
Hep gece yazıyordum, biraz erken oldu. Zaman zaman her şeyimizi gururumuz yüzünden kaybederiz. Ama intikam alacaksak başlarım gururuna...
İNTİKAM VAKTİ...
Gelelim şarkı seçimimize. Yakınlarda festival var. Pardon yarınmış. Tarkan desek 'boyu da kısaymış, uzun demedik ki' derler. Ama herif on numara. Yaptımı tam yapıyor. Küçüklüğümüzden beri seviyoruz sonuçta. Hoppa 'Biri sen biri ben iki damla yaş aktı gözlerimden'...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder