31 Mart 2012 Cumartesi

Carpe diem

Bak şimdi arkadaş. Her gün bir şeyler geliyor aklıma. Aklımı seveyim. Neden seveyim ki saçmalık neyse. Eşitlik şart abi. Her konuda şart. Misal ülkemizde adalet konusunda eşitlik yok. Yüzeysel olarak üstünden söyleyeyim dedim. Pek siyasal konulara girmeyelim. Sevmemde zaten. Korktuğumdan değil. Ne yaptıkları belli değil. Akıl sır erdiremiyorum. Onları da dün akşamkiler gibi sabaha bırakalım neyse. İlişkilerde de öyle. Her şey eşit olacak bu kadar basit. O ne kadar seviyor bu ne kadar bu konuya da girmeyeceğim, bulamayız neyin ne olduğunu. Yavaş yavaş belli olur.
Şu 'Eve düşen yıldırım' dizisindeki yaşlı amca sanki gelinine asılıyor gibi. Yok topuklu giymişsin yok öyle olmuş. Ne lan bu? Amcamız kırkından sonra azmış galiba. Bence teneşirde paklamaz amcamızı. Entrikalar içinde geçen klasik Türk dizisi. Baş rolde ne zaman manken bir hatun oynuyor, reytingine rağmen dizi tam gaz devam ediyor. bkz. Lale devri, Feriha.
Kısacası bugünün özeti şu; Tek kelime ile çok güzeldi. Fakat bu iki kelime oldu neyse. Her güzel günün ardından moral bozabilecek bir şeyler olabilir. Tadınızı kaçırabilen. Her şeyden soyutlanmak. Son olarak eşitlik şart... Carpe diem !!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder