3 Nisan 2012 Salı

@m salak

Hay adaletini s.ktiğim dünya. Gün geçtikçe neler gösteriyorsun biz mahluklara. Bir insan .m salak olmasın. Hayatında .m görmemiş olmakta çok acayip bir şey. Gördüğün an yatıp kalkıp onun için yaşıyorsun. Ona tapıyorsun sanki. Yıllardan beri görmemişsin keşke biraz daha görmeseydin. Evlendiğinde görseydin mesela. Aga bu nedir derdin. Alkol bağımlıları gibisin. .m bağımlısı seni. Şu anki düşüncesi o bence. 'Dünya .mın üstüne kurulu, .m yoksa ben nasıl yaşarım, nasıl başka .mlar peşinden giderim, bulmuşken kaybetmek olmaz.' Al işte tam böyle. Şimdi .m salak bir erkek evlendiğinde de eşinin peşinden ayrılmaz. Örnekleri var ondan söylüyorum. Kaç yıllık akrabalar bile .m peşindeler. Cinslerim için söylüyorum ama farklıyım yani. .m .m diye ölmedim bunca yıl. 
Bu dünyada bir şeyler için en yakınlarından vazgeçmek. Belkide senin yakın olduğunu düşündüğün. Ama olmadığın, neyse.. Satmak olayına geliyor gibime geldi. Satış aynen kötü neyse boşver.
Ona buna vurdura vurdura hayatını sürdüren insandan uzak duracaksın abi. Senin mutluluğunu çekemeyip elinden gelen her şeyi yaparlar ve hayatını birkaç kelime ile zora sokabilirler.
Özür dilemek bir erdem değil miydi? Kişisine göre değişiyor demek ki. 
Her hecenin, kelimenin, yan cümlenin, cümlenin gerçeğe çekilmesi ne saçmalıktır ya? İnsanlar neden hep gerçeğe odaklanmışlar. Mecaz anlam diye bir şey yok mu bu hayatta? 
Bir insan egolarından nasıl arınabilir? Arınabilir mi yani onu soruyorum. Mümkün mü? Bir insanın kıçına tekmeyi basmadan önce ne kadar düşünürsünüz? Şans verir misiniz? 1, 2, 3? 
Takıntılı sevgililer var. Eh bunlarda bi nevi .m kolik. Geri zekalı dünyada 3 milyar kadın var. Sen git içlerinden bir tanesini bul ve vazgeçeme. Olacak iş mi lan bu? Heee böyle deyince de aşk düşmanı, duygusuz öküzün teki oluyoruz değil mi? Ulan aklın duygularda değil ki senin. Bugünkü yazımızın başlığı olan .mda... 
Her neyse, arkadaşlık önemli bu hayatta. Arkadaş sandıklarınız ki öyle sanın daha. Küçük problemleri büyütmekte anlamsız. Ve siz siz olun .ma düşkünlüğünüzü belli etmeyin. Dedik ya 3 milyar tane .m var.. Annelerimiz, büyüklerimiz ve son kullanma tarihi geçmiş kişilerin dışındakiler. Unutmayın onun dikine giderseniz pişman olursunuz.
Anlayana kıssadan hisse. Eee bundan da bir şeyler çıkarmak için akla sahip olmak gerekir.
Çok mu sert girdik !!!
Ağzımız çok bozuldu bugün. Özürler, sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder