1 Nisan 2012 Pazar

Yarı ölüm hali

Akşam bahsettiğimiz, içimize attığımız banknot benzetmesi. İçimize attıklarımızın suyunu ağlayarak atabiliriz. Sadece suyunu. Posası her zaman içimizde kalır. Zamanla çürür fakat çürümesini beklemeye zaman yetmez. Toprak altına girdiğimiz zaman çürür. Ömrümüz yetmez.
Yalan diye bir şey var. Eskiden pek yoktu. Şimdi azıttı. Pembe, beyaz, turuncu çeşitlerine girmeyelim şimdi. Bütün sevgiyi, saygıyı, sadakati bitirir. İçinizdeki istek ve arzudan eser kalmaz. Yalanların bahanelerle çevrilmesi de bir başka konu.
Hayatımızdan zamansız çıkanlar vardır, unutamadığımız. Her akşam başucumuza konuk olurlar, rüyalarımıza girerler. Ne kadar kendinizi inandırırsanız inandırın aslında onlar hep hayatınızdadır. Hiç çıkmamışlardır. İçinizdeki posaların bir bölümünü oluştururlar. Ölene kadarda sizinle yaşarlar. Ne kadar çabalarsanız çabalayın onları hayatınızdan çıkarmanın hiçbir yolunu bulamazsınız. Karar vermenizde etkili olurlar. Hiç olmadıkları halde kararlarınızda önemli rol oynarlar. Fark etmeden onlara göre davranırsınız.. Bilemiyorum sonumuz ne olur.
maNga'nın son albümünden akustik bir çalışma 'Her aşk ölümü tadacak'.. Gerçekten çok güzel. Gerçekten öyle midir? Her aşk bir gün biter öyle değil mi? Çelişkili durumlar. Bize ne ya.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder